Polítiques culturals

RAFA NAVARRO (Alcalde de Premià de Mar)

Des de la seva inauguració, l’Espai l’Amistat ha esdevingut un referent cultural amb una programació de qualitat i continuada.

Durant tot l’any, la ciutadania de Premià de Mar tenim la sort de poder gaudir d’espectacles de primera magnitud, amb obres de teatre professional i pel·lícules de cinema del mateix nivell que les que podem trobar a les cartelleres de les principals ciutats. L’oferta va més enllà, i sense moure’ns de la nostra vila també tenim espectacles de música, retransmissions d’òpera, les temporades de música de la Coral l’Amistat, o activitats organitzades des de l’Ajuntament o des de les entitats.

La varietat i la qualitat dels espectacles que acull aquest espai polivalent han fet possible que l’Espai l’Amistat no només sigui el referent de cartellera per als veïns i veïnes de Premià de Mar, sinó també per a un públic cada vegada més nombrós provinent d’altres municipis de la comarca.

El nostre compromís se centra a continuar treballant per poder gaudir, plegats, de molts més espectacles de les diferents disciplines artístiques i culturals.

ELISENDA BUSQUETS (Regidora de Cultura de l’Ajuntament de Premià de Mar)

Premià de Mar compta amb un espai cultural de referència, que ha contribuït a la creació, la potenciació i el manteniment de la identitat dels premianencs i premianenques i del seu sentit de pertinença al municipi.

És un equipament altament reivindicat i desitjat per tots i totes i no tan sols per la gran afluència de ciutadans que hi passen, sinó també per les sinergies que s’han creat amb les diverses entitats culturals del municipi.

Aquest equipament es concep com un espai polivalent on tots puguem gaudir de música, teatre, cinema, dansa i circ, entre altres. Alhora es pretén que sigui un espai de relació on es vertebrin i generin idees noves i on es pugui donar veu i lloc a propostes que neixin de les mateixes entitats o bé de qualsevol altre àmbit social amb el qual convivim.

Per això, us convidem a venir i gaudir de l’espai, i us animem a buscar i trobar el vostre punt de connexió amb l’Espai Amistat.

ABONAMENTS

COMPRA EL TEU ABONAMENT
ONLINE. RÀPID I FÀCIL!

ENTRADES

ENTRADES PER A TOTS ELS ESPECTACLES A NOMÉS UN CLIC

ÀGORA

COL·LOQUIS, CURSOS, … UN PUNT DE FÀCIL ACCÉS PER A TOTHOM