PREUS I ABONAMENTS

PREUS I DESCOMPTES

JOVES DE 16 A 25 ANYS

Els joves de 16 A 25 anys empadronats a Premià de Mar, ensenyant el carnet d’identitat a la taquilla, podran tenir un descompte del 40% sobre el preu de la taquilla, excepte en el cinema i a les retransmissions d’events ja siguin en directe o diferit. Aquestes entrades no es venen a través de la web. Es podran adquirir tots els dilluns de 18 a 19.30 h i dijous de 17 a 20 h

MAJORS DE 65 ANYS

Les persones jubilades o majors de 65 anys empadronades a Premià de Mar, mostrant el seu carnet d’identitat a la taquilla, tindran un descompte del 25% sobre el preu de la taquilla, excepte en el cinema i a les retransmissions d’events ja siguin en directe o diferit. Aquestes entrades no es venen a través de la web. Es podran adquirir tots els dilluns de 18 a 19,30 h i dijous de 17 a 20 h

GRUPS DE MÉS DE 12 PERSONES

Els grups de més de 12 persones tindran un descompte del 25% sobre el preu de la taquilla, excepte en el cinema i a les retransmissions d’events ja siguin en directe o diferit. Aquestes entrades no es venen a través de la web. Es podran adquirir tots els dilluns de 18 a 19,30 h i dijous de 17 h a 20 h.

PERSONES AMB DISCAPACITAT

Les persones que disposin de la targeta acreditativa d’un mínim del 33% de discapacitat podran tenir un descompte del 40% sobre el preu de la taquilla, excepte en el cinema i a les retransmissions d’events ja siguin en directe o diferit. Aquestes entrades no es venen a través de la web. Es podran adquirir tots els dilluns de 18 a 19,30 h i dijous de 17 h a 20 h.

ABONAMENT 3 / 45€

Aquest abonament està destinat als espectacles de teatre professional. El seu cost és de 45€ i ens permet assistir a 3 espectacles de teatre professional. Si el cost de l’entrada anticipada és de 18€, amb aquest abonament els espectacles ens surten per 15€. L’ABONAMENT 3 fa que ens estaviarem 9€ del cost total.

ABONAMENT 8 / 90€

Aquest abonament està destinat als espectacles de teatre professional. El seu cost és de 90€ i ens permet assistir a 8 espectacles de teatre professional. Si el cost de l’entrada anticipada és de 18€, amb aquest abonament els espectacles ens surten per 11,25€. L’ABONAMENT 8 fa que ens estaviarem 54€ del cost total.

Els descomptes de 16 a 25 anys i els descomptes de majors de 65 anys, s’apliquen només a la programació estable de teatre i a la temporada de música.

PROGRAMACIÓ

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ ORDENADA PER DIES

ENTRADES

ENTRADES PER A TOTS ELS ESPECTACLES A NOMÉS UN CLIC

ÀGORA

COL·LOQUIS, CURSOS, … UN PUNT DE FÀCIL ACCÉS PER A TOTHOM