CONTACTE I TAQUILLA

ESPAI L’AMISTAT

Carrer de Sant Antoni, 60
08330 Premià de Mar (Barcelona)

HORARI TAQUILLES

Dilluns de 18 a 19.30 h i divendres, de 18 a 20 i una hora abans de cada espectacle però només per comprar entrades per l’espectacle o sessió de cinema que es fa en aquell moment.

APARCAMENT

En cas que t’hagis acostat a les nostres instal·lacions amb el teu vehicle, t’informen que hi ha un aparcament municipal molt a prop nostre. Amb la teva entrada i mostrant el tiquet de l’aparcament de la plaça dels Països Catalans, pots demanar a la taquilla del Teatre un val de descompte del 50% que podràs fer efectiu un cop retiris el teu vehicle de l’aparcament.

Omple el formulari:

  Finalitats:

  Gestionar la seva sol·licitud per contactar amb Espai l’Amistat.

  Exercici de drets:

  Vostè pot retirar el seu consentiment, oposar-se al tractament, limitar aquest, accedir, rectificar, suprimir les dades i exercir el seu dret a la portabilitat de les mateixes mitjançant una sol·licitud escrita dirigida al següent domicili de Premià Serveis Municipals, S.L.U.: Plaça de l’Ajuntament, n.1 (08330), Premià de Mar, a l’atenció del Delegat de Protecció de Dades, o bé pot enviar un correu electrònic a la direcció electrònica següent: dpdprimilia@premiademar.cat  

  Responsable:

  Premià Serveis Municipals, S.L.U.

  ABONAMENTS

  COMPRA EL TEU ABONAMENT
  ONLINE. RÀPID I FÀCIL!

  ENTRADES

  ENTRADES PER A TOTS ELS ESPECTACLES A NOMÉS UN CLIC

  ÀGORA

  COL·LOQUIS, CURSOS, … UN PUNT DE FÀCIL ACCÉS PER A TOTHOM