Espai l'Amistat

Logo Teatre L'Amistat
divendres, 21 de setembre de 2018
Creació, Interrelació, Exhibició artística

FITXA TÈCNICA

Les notes de Mossbank Road

Direcció: Silvia Munt

Interprets: Clara Segura, Marta Marco i Daniela Freixas

TEATRE

18 de maig

LES NOIES DE MOSSBANK ROAD

D'Amelia BullmoreLes noies de Mossbank Road és una història que ens parla d'amistat, de l'amistat que sorgeix en un espai de llibertat com és un pis d'estudiants, lluny del pes de la família.


I és en aquesta casa d'estudiants, entre els 18 i els 19 anys, que les tres protagonistes faran "l'estirada" juntes, i juntes tastaran la llibertat de poder descobrir qui són més enllà del que els pares o l'entorn han projectat damunt de cadascuna d'elles.


Seran només un parell d'anys, però el que compartiran serà tan pur, tan de veritat, que aquests anys les marcaran per tota la vida. La Di, la Viv i la Rose comparteixen casa d'estudiants durant dos anys de la seva vida. Totes tres són molt diferents entre elles, però acabaran fent d'aquesta casa una nova llar i les unes de les altres una nova família.


Aquesta casa serà un refugi que construiran a base de desitjos, de pors i de projeccions de futur. Sembla que res dolent els pot passar quan són al refugi (Mossbank) les tres juntes. ROSE: "Diuen que es pot sobreviure al desert només amb dàtils. Vosaltres sou els meus dàtils."


Però el costat més fosc de la vida irromprà dins el refugi interromprà aquest flux de vida que és Mossbank. Aquest fet les afectarà profundament, fins al punt que a partir de llavors les decisions de les protagonistes estaran d'alguna forma marcades per aquest succés i, malgrat la seva joventut, determinaran les seves vides.


Inevitablement, el pis d'estudiants té un temps determinat de vida i arriba un punt en què Mossbank deixarà de ser un lloc físic per convertir-se en un espai interior que les acompanyarà sempre.
L'obra ens parla amb humor de l'amistat, l'amor, la solitud i la inevitabilitat de la vida. Serem espectadors d'aquest moment tan especial com és el naixement de Mossbank, i anirem seguint les protagonistes al llarg de les seves vides.


El pas del temps serà implacable, però a elles sempre els quedarà Mossbank.

Preu: 18€ (anticipada) 20€ (el dia de la representació)


Compra la teva entrada

  • Les noies de Mossbank Road

    Les noies de Mossbank Road

l’Amistat | Carrer St. Antoni 60, Premià de Mar | Tel. 93 752 99 90 | Disseny: Pixel Comunicació