Espai l'Amistat

Logo Teatre L'Amistat
diumenge, 22 d'abril de 2018
Creació, Interrelació, Exhibició artística

FITXA TÈCNICA

sota teràpia

Direcció: Daniel Veronesse

Interprets: Francesc Ferrer, Marina Gatell, Cristina Plazas, Miquel Sitjar, Andrés Herrera, Meritxell Huertas.

TEATRE

1 de juliol

SOTA TERÀPIA

de Matías Del Federico


UNA COMÈDIA BRILLANT QUE NO DÓNA TREVA!

 

L’argentí Daniel Veronese dirigeix aquesta versió de la comèdia Sota teràpia del també argentí Matías Del Federico. Una comèdia brillant que no dóna treva.


En una nit de divendres tres parelles són convidades a participar d’una particular i relaxada sessió de teràpia: un intercanvi d’experiències personals, de desitjos, de somnis i frustracions. Aparentment res massa extraordinari. Però algú està absent en aquest experiment: la sessió aquest cop es desenvoluparà sense la tutela de la professional i la portaran a terme els mateixos pacients.

 

A poc a poc una maquinària impensada s’engegarà i desencadenarà confessions, reclams, veritats i mentides en un camí desenfrenat. Un desenfrenament difícil de detenir quan s’engega. En aquest espai concebut especialment per a aquesta tasca, els sis jugadors se sentiran aleshores impulsats a desplegar moviments, a actuar cadascun el seu joc ocult.

I el que es revelarà serà una forma inexorable i necessària per expressar el que estava vetllat; trencar amb l´ordenament de comportament social. Els codis i els aparellaments que havien funcionat fins avui ja no serveixen. I així sortirà a la llum una altra veritat…

Duració: 100 min.

Preu: 18€ (anticipada) 20€ (el dia de la retansmissió)


Compra la teva entrada

l’Amistat | Carrer St. Antoni 60, Premià de Mar | Tel. 93 752 99 90 | Disseny: Pixel Comunicació