Espai l'Amistat

Logo Teatre L'Amistat
dimecres, 21 d'octubre de 2020
Creació, Interrelació, Exhibició artística

FITXA TÈCNICA

42nd street

RETRANSMISSIONS

17 de desembre

42nd Street

Theatre Royal Drury Lane


42nd Street, el llegendari musical de Broadway, és "magnífic" (The Express) i "un gran espectacle totalment addictiu" (The Times). Es tracta de la major posada en escena del musical guanyador d'un Premi Tony a millor musical.

Filmat en viu en l'espectacular Theatre Royal, Drury Lane, al cor de West End londinenc. Explica la història de Peggy Sawyer, una jove i talentosa artista que somia amb fer carrera a Broadway. Acabada d'arribar d'una petita ciutat, Peggy és una de les coristes de el nou espectacle de Broadway. però quan la protagonista es lesiona, Peggy podria fer realitat el seu somni d'arribar a la fama.

Dirigit pel guionista Mark Bramble, aquest 'increïblement bell renaixement d'un clàssic americà '(The Daily Telegraph) està protagonitzat per la icona nacional Bonnie Langford com Dorothy Brock, Tom Lister com Julian Marsh, Clare Halse en el paper de Peggy Sawyer i Philip Bertioli com Billy Lawlor, acompanyats d'un enlluernador repartiment de ballarins de claqué. Amb cançons icòniques com 42nd Street, We'RE In The Money, Lullaby Of Broadway, Shu i O To Bu alo, Dames and I Only Have Eyes For You, aquest fabulós musical és màgia en estat pur - un autèntic entreteniment a la gran pantalla!

Preu: 12€ (anticipada) 14€ (dia de la retransmissió)
  • 42nd street

    42nd street

l’Amistat | Carrer St. Antoni 60, Premià de Mar | Tel. 93 752 99 90 | Disseny: Pixel Comunicació