Espai l'Amistat

Logo Teatre L'Amistat
dissabte, 16 de febrer de 2019
Creació, Interrelació, Exhibició artística

FITXA TÈCNICA

Lapònia

Direcció: Cristina Clemente i Marc Angelet

Interprets: Meritxell Calvo, Roger Coma, Meritxell Huertas i Manel Sans

TEATRE

13 d'abril

LAPÒNIA

de Cristina Clemente i Marc Angelet


La Mònica, en Ramon i el seu fill de cinc anys, en Martí, han viatjat a Finlàndia per passar les festes de Nadal amb la germana d'ella, la Núria, el seu company finès, l'Olavi, i la filla de tots dos, l'Aina, de quatre anys.


El petit Martí està il·lusionat, a Finlàndia podrà veure el Pare Noel de veritat. La vetllada entre les dues famílies es presenta idíl·lica: una caseta enmig d'avets nevats, llar de foc, trineus a la porta, entorn familiar plàcid... Però tot s'esguerra quan l'Aina explica a en Martí que el Pare Noel no existeix, que és un personatge que es van inventar els adults fa temps per coaccionar als nens i fer que es portessin bé. La veritat és que és impossible que un sol home reparteixi regals a tots els nens del món en una sola nit. El disgust d'en Martí és gran, però encara ho és més el dels seus progenitors.

Per a la Mònica i en Ramon mantenir la il·lusió del seu fill és una de les màximes del Nadal. A partir d'aquest fet, les dues parelles contraposaran dues maneres d'educar als fills totalment oposades, debatran sobre la veritat i la mentida, les tradicions, els valors familiars, i inevitablement sortiran a la llum secrets del passat que ningú no volia desenterrar.

Preu: 18€ (anticipada) 20€ (el dia de la representació)


Compra la teva entrada

  • Lapònia

    Lapònia

l’Amistat | Carrer St. Antoni 60, Premià de Mar | Tel. 93 752 99 90 | Disseny: Pixel Comunicació