Espai l'Amistat

Logo Teatre L'Amistat
dissabte, 16 de febrer de 2019
Creació, Interrelació, Exhibició artística

FITXA TÈCNICA

A.K.A.

TEATRE

6 d'octubre

A.K.A. (ALSO KNOWN AS)

de Daniel J. Meyer


TEATRE OBLIGATORI / EL MILLOR MUNTATGE DE PETIT FORMAT DE LA TEMPORADA


Carlos, em dic Carlos. Tinc 15 anys, o 16.... Vaig a cole, m'avorreixo; quedo al parc amb els col·legues; ballo hip-hop... i un dia conec la Clàudia i... màgia.


A.K.A. (Also Known As) ens parla d'un període de l'adolescència d'en Carlos del que nosaltres formem part. D'un moment en el que, per circumstàncies alienes a ell, trontollen els seus ciments, les seves arrels, la seva identitat. I és que en Carlos és adoptat... i els ulls dels altres li fan plantejar quina és la seva "vertadera" identitat; pot ser que no sigui del tot qui ha decidit ser. Perquè en el fons, som qui sentim que som, o qui la gent creu que som?

Doncs d'això va A.K.A.: de com s'arrelen aquests gèrmens a la vida d'en Carlos.


LA CRITICA HA DIT:


"Un retrat de l’adolescent, una història d’amor juvenil i la denuncia del racisme s’ajunten en aquesta interessant, notable i compromesa obra de Daniel J. Meyer magníficament dirigida per Montse Rodríguez i no menys ben interpretada per Albert Salazar."  Santi Fondevila - TIME OUT 

* * * * *

Magnètic, crític i compromès, el muntatge troba, finalment, l’equilibri perfecte entre la paraula, la música, el silenci i el moviment amb un bon grapat de troballes escèniques, cosa que no era gens fàcil tractant-se d’un text tan discursiu.

Ivan F. Mula - TEATRE DE BARCELONA

 

​* * * *

 Otra muestra más de la magnífica alineación entre autor, directora e intérprete, que consiguen mostrarnos todas las capas de una propuesta que destaca por su gran aportación de significado y significante. Impecable.

Fernando Solla - EN PLATEA

 


Compra la teva entrada

l’Amistat | Carrer St. Antoni 60, Premià de Mar | Tel. 93 752 99 90 | Disseny: Pixel Comunicació